Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kavitacija

Radijska oddaja o učinkoviti odpravi glivic

Opis

KAVITACIJA – nekirurška liposukcija Metoda kavitacije pomeni veliko prelomnico v reševanju problematike celulita in prekomernih maščobnih oblog na posameznih predelih telesa.

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana skokovito povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolga leta je bil kirurški poseg (liposukcija) edina rešitev za tovrstne probleme. Mar to pomeni, da ni upanja za moške in ženske, ki si ne želijo invazivnih posegov in z njimi povezanih potencialnih tveganj?

Pri nas poznamo rešitev! Imenuje se KAVITACIJA.

V našem salonu izvajamo kavitacijo s pomočjo ultrazvočnih valov aparata Green CaVite Prestige. Ultrazvočne valove fokusiramo točno na določen del telesa in globino v maščobnem tkivu, kjer vršimo razbijanje maščobnih celic. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se delno porabi za energijo, delno pa se razgradi v jetrih vključno z maščobami, ki jih zaužijemo s hrano. Postopek kavitacije ni namenjen izgubi telesne teže, ampak zmanjšanju obsega in posledično oblikovanju telesa. Vaše telo torej oblikujemo tam, kjer si želite.

Podrobnosti o postopku kavitacije si lahko preberete tukaj.

KAKO POTEKA TERAPIJA V NAŠEM SALONU?

Terapija od vas ne zahteva posebnih priprav. Najprej vam bomo izmerili predel telesa, ki bo obravnavan. Samo terapijo naše terapevtke izvajajo s krožnimi gibi preko izbranega dela telesa, kar traja 20 - 40 minut, odvisno od velikosti predela in debeline maščobnih oblog. Običajno se v eni terapiji obravnava samo en predel (na primer samo trebuh, noge ali zadnjica). Ob zaključku terapije bomo ponovno izmerili obseg in se z vami veselili rezultata. Za dosego vidnih rezultatov priporočamo 1 mesečno terapijo, ki vključuje 4 obiske kavitacije in 8 obiskov limfne drenaže, seveda pa s terapijami lahko nadaljujemo poljubno dolgo, dokler ne bomo skupaj dosegli željene oblike postave. Za boljši učinek priporočamo dopolnilno terapijo v obliki LIMFNE DRENAŽE in… Te terapije seveda niso nujne, vendar bistveno pospešijo presnovo maščob in izboljšajo elastičnost kože.

VARNA

Kavitacija je inovativna metoda uspešnega odstranjevanja maščobnih oblog. Gre za neinvazivni, neboleč in varen tretman praktično brez stranskih učinkov in posledic. S tehniko in aparatom Green CaVite Prestige, ki ga pri nas uporabljamo, je mogoče natančno odstranjevanje lokalne problematike celulita in maščobnih oblog (trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena, zgornji del rok, moške prsi), brez dolgotrajnega okrevanja, brez oteklin, edemov ali alergij. Kavitacijska terapija ne zahteva anestezije, večinoma jo opisujejo kot prijetno in nebolečo. Po terapiji na občutite nelagodja ali bolečine, koža je popolnoma nedotaknjena, zato lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.

Obstaja možnost manjših stranskih učinkov, kot so začasna rdečina, povečana žeja ali rahla slabost takoj po terapiji, ki jo enostavno odpravite s povečanim vnosom tekočine. Vsi ti učinki so zelo kratkotrajni in izzvenijo v nekaj urah. Kljub različnim študijam, ki so pokazale izjemno varnost te terapije, v našem salonu kavitacijo odsvetujemo v primeru akutnih bolezni, bolezni jeter, problemov s strjevanjem krvi, srčnih spodbujevalnikih in med nosečnostjo

UČINKOVITA

Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. V večini primerov se obseg obravnavanega predela zmanjša za 2 do 6 cm že po prvi terapiji. Z vsako nadaljnjo terapijo se lahko znebite še nekaj dodatnih centimetrov. Rezultati lahko nihajo od primera do primera, odvisno od same zgradbe tkiva, predela telesa, starosti, metabolizma, nekaterih zdravil in hormonalnih sprememb. Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta seveda dobrodošli in lahko močno prispevata k samemu vzdrževanju rezultata terapije.

SODELUJMO ZA NAJBOLJŠE REZULTATE

Obiščite naš salon in PRISLUHNITE nasvetom naših izurjenih terapevtk. Svetovali vam bomo za vas najbolj priporočljivo število postopkov kavitacije in ustrezno metodo za aktiviranje limfnega sistema. S kavitacijo zmanjšan volumen maščobnih celic ima lahko za posledico tudi ohlapnost kože, zato je vsekakor izjemno priporočljiva SPECIALNA NEGA Z MASAŽO, ki kožo učvrsti.

V ČASU IZVAJANJA POSTOPKOV KAVITACIJE IN TUDI SICER spijte v presledkih skozi ves dan zadostno količino tekočine: vodo, nesladkan čaj ipd. Nikakor pa ne posegajte po gaziranih pijačah ali alkoholu. Poskrbite za svojo TELESNO AKTIVNOST. Posebej priporočljivo je plavanje, kolesarjenje ali nordijska hoja. PREHRANJUJTE se pravilno. Najbolje je upoštevati splošno znano piramido zdravega prehranjevanja. Dosežene rezultate s kavitacijo in drugimi spremljajočimi tretmaji lahko USPEŠNO OHRANJATE zelo dolgo z nadaljevalno nego doma. Kako in s katerimi izdelki vam bomo strokovno svetovali in v naši bogati ponudbi vrhunske kozmetike pomagali izbrati najbolj primeren izdelek za vas.

Za več informacij ali naročilo pokličite vsak dan od pon. do pet. med 8.00 do 16.00 na telefon: 04 5378 510

(sobote, nedelje in prazniki: zaprto)