Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Limfna drenaža

Radijska oddaja o učinkoviti odpravi glivic

Opis

LIMFNA DRENAŽA

Spoznanje, da moderen način življenja poleg dobrih prinaša tudi cel kup neprijetnih in nezaželenih stranskih učinkov, postaja vsa bolj očitno in tudi bolj boleče. Neprestani stresi, preveč sedenja in premalo gibanja, prekomerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to predstavlja obremenitev za naše telo. To se najbolj očitno odraža na vse slabšem videzu našega telesa in nas iz dneva v dan bolj moti. V veliki meri je tako zdravljenje obstoječih stanj kot preventiva mogoče s pomočjo LIMFNE DRENAŽE.

Limfna drenaža deluje na limfni sistem in mu pomaga pri razstrupljanju organizma in odplavljanju strupov iz našega telesa. Pospešuje regeneracijo telesa in nas obvaruje pred obolenji. V našem salonu izvajamo limfno drenažo s pomočjo aparata.

Aparat je zasnovan po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo manšet, ki so na voljo, pravilno, fiziološko dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Na ta način izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Celice so tako bolje prehranjene, presnovki pa ne dražijo več tkiva. Na ta način smo preprečili nadaljnji razvoj celulitnih oblog in predvsem preprečili razvoj krčnih žil. Strojna limfna drenaža poteka na povsem fiziološki način in po pravilih.

Limfna drenaža je zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav, krepi imunski sistem in deluje antistresno.

Pri nas vam bomo svetovali limfno drenažo v naslednjih primerih:

  • Pri zdravljenju aknaste in problematične kože,
  • Pri odpravljanju celulita, saj z njo pomagamo organizmu izločiti nakopičene strupe,
  • Pri razširjenih kapilarah,
  • Kot preventivo pri zatekanju nog, še posebej v nosečnosti,
  • Za prevencijo nosečnostnih strij, ker z limfno drenažo ohranjamo elastičnost kože,
  • Za ohranjanje napetosti in elastičnosti kože med hujšanjem in oblikovanjem telesa s pomočjo kavitacije,
  • Ritmični in monotoni gibi zmanjšajo napetost in stres,
  • Služi pa tudi za splošno regeneracijo in dvig odpornosti organizma

Za več informacij ali naročilo pokličite vsak dan od pon. do pet. med 8.00 do 16.00 na telefon: 04 5378 510

(sobote, nedelje in prazniki: zaprto)